Jaunumi

20. skolu kausa volejbolā sacensības tiek aizvadītas ar veikalu “top!” atbalstu 15.01.2024

20. skolu kausa volejbolā sacensības tiek aizvadītas ar veikalu “top!” atbalstu

15.01.2024.

Jubilejas sezonā par skolu kausu volejbolā cīnīsies astoņas reizes vairāk dalībnieku nekā tā pirmajā sezonā. Šogad sacensības notiks jau 20. reizi, fināla dalībniekus atlases sacensībās noskaidrojot līdz 31. martam. Arī šogad kausa izcīņas atbalstītājs ir Latvijā lielākais vietējais veikalu tīkls “top!”.

Lasīt vairāk

Veikalu top! privātā preču zīme – labas kvalitātes un cenas apliecinājums 02.02.2024

Veikalu top! privātā preču zīme – labas kvalitātes un cenas apliecinājums

02.02.2024.

Kad 2012. gadā tika radīta veikalu tīkla top! privātā preču zīme tip top, pircējiem tas bija kas jauns.  Pēdējo gadu laikā, aizvien vairāk pircēju izvēlas tieši privātā zīmola līnijas produktus. Tie kalpo gan kā kvalitātes, gan tirgotāja vērtību apliecinājums, nodrošinot pircējiem iemīļotās preces no uzticamiem un pārbaudītiem ražotājiem par iespējami zemāko cenu.

Lasīt vairāk

Sīkdatņu politika 01.01.2024

Sīkdatņu politika

Sīkdatņu politika ir attiecināma uz mūsu apņemšanos nodrošināt mūsu mājas lapas www.toppartika.lv un tās apakšsadaļu apmeklētāju personiskās informācijas drošību un viņu tiesību aizsardzību, apmeklējot mūsu mājas lapu www.toppartika.lv un tās apakšsadaļas un iepazīstoties ar tās saturu. Dotā sīkdatņu politika ir sagatavota ar mērķi, lai Jūs iegūtu papildus informāciju par mājas lapā izmantotajām tehnoloģijām un to, kā mēs tās izmantojam. Personas dati ir jebkāda informācija, kas var tikt izmantota, lai identificētu personu.

Lasīt vairāk

Veikalu top! un mini top! darba laiki svētkos 20.12.2023

Veikalu top! un mini top! darba laiki svētkos

20.12.2023.

Veikalos top! un mini top! Ziemassvētkos un Jaunajā gadā būs saīsināts darba laiks. Lūdzu ņem to vērā, plānojot pirkumus svētku galdam.

 

Lasīt vairāk

top! svētku aptauja: Ziemassvētkos vissvarīgākais ir būt kopā ar ģimeni 21.12.2023

top! svētku aptauja: Ziemassvētkos vissvarīgākais ir būt kopā ar ģimeni

21.12.2023.

Mūsdienu pasaulē, ko raksturo burzma un kņada, kur laiks šķiet straujāks nekā jebkad agrāk, par miera un brīnumu pieturu ir kļuvuši Ziemassvētki, kas ir arī gada ģimeniskākie svētki, kad eglītes, piparkūku un mandarīnu smaržu virpulī, varam nesteidzīgi pavadīt laiku ar tuviniekiem, dalīties emocijās un iepriecināt viens otru.

Lasīt vairāk
uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.