Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Saldētās ogas ieber uzvārītā ūdenī, uzvāra atkārtoti. Nokāš un ogas izberž caur sietiņu. Pievieno cukuru un liek vārīties, pakāpeniski, maisot pievieno mannu. Uzvāra un liek atdzesēties. Dziestot ik pa laikam visu kārtīgi apmaisa, lai pārāk nesabiezē. Kad masa atdzisusi, tad kuļ ar mikseri, līdz masa kļūst gaisīga. Pasniedz ar atdzesētu pienu.
Labu apetīti!
Limbažu top! pavāre
Darbs ir mana profesija, mājās ļaujos vīra gatavoto ēdienu baudīšanai. Viņam labāk padodas otrie ēdieni, savukārt mans lauciņš ir saldie ēdieni. Saldos ēdienus gatavoju klasiskus un tradicionālus. Arī mūsu pircējos esmu ievērojusi – ka izvēle vienmēr tiek izdarīta par labu jau zināmajam.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.