Nepieciešams:
Sviestu izkausē karstā ūdens peldē. Kanēli sajauc ar cukuru. Izrullē mīklu,sagriež to divās daļās. Vienu daļu pārsmērē ar sviestu un bagāti pārkaisa ar cukura/kanēļa maisījumu. Liek pāri otru mīklas daļu, aizspiež malas un ar nazi veido iegriezumus vienu aiz otra. Virspusi bagātīgi apziež ar sviestu un pārkaisa ar cukura/kanēļa maisījumu. Uzkarsē krāsni līdz 200 grādiem un liek cepties kanēļa strūdeli. Cepšanas laiks – apmēram 15 minūtes, gatavību pārbauda.
Labu apetīti!
Smiltenes top! pavāre
Mana pilsēta ir Smiltene, jo šeit ir gan manas mājas, gan mans darbs. Pavāra profesiju par savu saucu jau kopš 1980.gada. Gadu gaitā rutīna nav iestājusies it nemaz, jo mans darbs ir mana sirdslieta. Otra mana aizraušanās ir grāmatvedība un labs pavārs bez tās nemaz nevar iztikt –tā nepieciešama gan recepšu precizitātē, gan kalkulējot izmaksas.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.