Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Visus dārzeņus sagriež, t.sk. arī seleriju kātus un seleriju sakni (burkānus smalkāk, jo tiem ilgāk jāgatavojas). Visu liek katlā un pārlej ar ūdeni vai gatavu buljonu. Liek vārīties. Kad dārzeņi drīz būs gatavi, pievieno buljona kubiņu (ja vārijāt ūdenī, nevis buljonā). Kad dārzeņi gatavi, visu sasmalcina ar rokas blenderi. Liek atkārtoti uz uguns, pievieno garšvielas, kausēto sieru pēc izvēles. Tiklīdz biezzupa uzvārijusies, tā ir gatava. Var pasniegt ar zaļumiem. Sātīgākām pusdienām pasniedz kopā ar sīpolos apceptu žāvētas krūtiņas gabaliņiem.
Labu apetīti!
Ogres top! pavāre
Droši varu teikt to, ka pavāra profesija ir mans aicinājums. Esmu dzīvē mēģinājusi mainīt profesijas, bet mans īstais aicinājums vienmēr ir saucis atpakaļ. Savā darbā novērtēju pircēju izvēli. Man patīk, ka mūsu pircējs ir radošs un novērtē arī jaunumus. Jaunas idejas cenšamies realizēt jau laicīgi pirms svētkiem, lai pircējs sajūt svētku noskaņu. Mājās gatavoju tā, lai visiem garšo – pamatā tradicionāli, bet radošajam garam ļauju izpausties darbā.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.