Jaunumi

Visos veikalos “top!” no 8. februāra būs pieejams pilns preču sortiments – aicinām nedrūzmēties! 05.02.2021

Visos veikalos “top!” no 8. februāra būs pieejams pilns preču sortiments – aicinām nedrūzmēties!

05.02.2021.

Stājoties spēkā jaunākajiem noteikumiem Covid-19 mazināšanai, visi veikali “top!” no pirmdienas, 8. februāra strādās un tajos būs nopērkamas visas pārdošanā esošās preces. Veikaliem “top!” tirgojot pārtiku ne mazāk kā 70% no preču sortimenta, turpmāk būs pieejamas arī visas preces, kuras līdz šim esošo ierobežojumu dēļ nebija pieejamas. Tajā pat laikā Vietējais “top!” atgādina un aicina iedzīvotājus ar cieņpilnu attieksmi vienam pret otru ievērot drošības pasākumus, t.sk., ieturēt distanci un valkāt sejas aizsegus pareizi, noklājot gan degunu, gan muti un iepērkoties izmantot iepirkšanās groziņu vai ratus, lai spētu ievērot pieļaujamo apmeklētāju skaitu tirdzniecības vietā.

Lasīt vairāk

Veikalu tīkla “top!” 20 gadu jubilejas loterijā kungs no Tukuma novada laimējis automašīnu 13.01.2021

Veikalu tīkla “top!” 20 gadu jubilejas loterijā kungs no Tukuma novada laimējis automašīnu

13.01.2021.

Par godu vietējā ”top!” 20 gadu jubilejai organizētajā loterijā izlozēta galvenā balva – jauna automašīna Škoda Kamiq. Uzvarētājs ir Tālivaldis Zīle no Tukuma novada, kura reģistrētais čeks nesa vērienīgo laimestu. Laimīgais pirkums tika veikts veikalā “top!”, Tukumā, Eksporta ielā 6. Papildus tam vēl ir tikušas izlozētas 120 dāvanu kartes 20 eiro vērtībā. Pilnais uzvarētāju saraksts atrodams www.toploterija.lv

Lasīt vairāk

Iepērcies zvanot uz veikalu un pasūtot preces ar distances līgumu 18.12.2020

Iepērcies zvanot uz veikalu un pasūtot preces ar distances līgumu

18.12.2020.

Ministru kabinets pieņēmis lēmumu mīkstināt noteiktos ierobežojumus tirdzniecības vietām brīvdienās un svētku dienās, paplašinot pircējiem pieejamo preču klāstu, līdz ar ko patstāvīgā tirdzniecībā pieejamas ir vairākas preču grupas: alkoholiskos dzērienus, tabakas izstrādājumus, pirmās nepieciešamības preces,  individuālos aizsardzības līdzekļus, higiēnas preces, ķermeņa kopšanas līdzekļus un citas preces. Preces, kas nav pieejamas iegādei veikalā, ir iespējams iegādāties ar distances līgumu.

Lasīt vairāk

Jubileja mums – dāvanas Jums! 17.11.2020

Jubileja mums – dāvanas Jums!

17.11.2020.

Par godu vietējā top! 20 gadu jubilejai no 2020.gada 19.novembra līdz 2021.gada 6.janvārim, ikvienam ir iespēja laimēt kādu no 120 dāvanu kartēm 20 eur vērtībā, kā arī galveno balvu Škoda Kamiq. Vairāk uzzini www.toploterija.lv

Lasīt vairāk

Veikals “mini top!” ir atgriezies pie Varakļānu iedzīvotājiem jaunā veidolā 17.12.2020

Veikals “mini top!” ir atgriezies pie Varakļānu iedzīvotājiem jaunā veidolā

17.12.2020.

Neskatoties uz septembra beigās notikušo negadījumu “mini top!” veikalā  Varakļānos, Kosmonautu ielā, nevienā brīdī  uzņēmuma vadībai un veikala darbiniekiem nebija doma nolaist rokas un apstāties. Tika pieņemts drosmīgs lēmums atgriezties nu jau jaunā veidolā tieši pirms Ziemassvētkiem.

Lasīt vairāk
uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.