Jaunumi

Atlaižu kampaņas un izpārdošanas vēl aizvien ir spēcīgs iepirkšanās dzinulis 03.11.2020

Atlaižu kampaņas un izpārdošanas vēl aizvien ir spēcīgs iepirkšanās dzinulis

03.11.2020.

Veikalu tīkla “top!” veiktā interneta aptaujā par cilvēku taupīšanas paradumiem atklājies, ka vairumam cilvēku (82,8%) vēl aizvien par pamudinājumu pirkt vairāk ir dažādas atlaižu kampaņas un izpārdošanas veikalos. Šādu atlaižu kampaņu laikā cilvēki visvairāk pievērš uzmanību skaistumkopšanas un higiēnas precēm (53,2%), sadzīves ķīmijai (52,9%), gaļai un zivīm (52,8%), piena produktiem un olām (49,2%), kā arī augļiem un dārzeņiem (43,7%). Cenu akciju laikā aptaujas respondenti mēdz nopirkt vairāk viena veida preces, lai ietaupītu ilgtermiņā (64,4%).

Lasīt vairāk

Veikalu tīkla “top!” dalībnieks “Firma Madara’89” – lielākais nodokļu maksātājs Smiltenes novadā 2019. gadā 29.10.2020

Veikalu tīkla “top!” dalībnieks “Firma Madara’89” – lielākais nodokļu maksātājs Smiltenes novadā 2019. gadā

29.10.2020.

Godinot un veicinot nodokļu maksāšanas kultūru Latvijā, valsts prezidenta Egila Levita oficiālās vizītes laikā Smiltenes novada pašvaldība pasniegusi veikalu tīkla “top!” dalībniekam SIA “Firma Madara’89” balvu “Smiltenes novada uzņēmējs” kā lielākajam nodokļu maksātājam Smiltenes novada pašvaldības budžetā 2019. gadā. Aizvadītajā gadā “Firma Madara’89” Smiltenes novada pašvaldības budžetā nodokļos iemaksāja 15.9 miljonus eiro, tādejādi nostiprinot veikalu tīkla “top!” pozīciju kā lielākajam Latvijas uzņēmējiem piederošajam veikalu tīklam.

Lasīt vairāk

Veikalos „top!” iepirkties ir droši – aicinām sabiedrību būt atbildīgiem! 16.10.2020

Veikalos „top!” iepirkties ir droši – aicinām sabiedrību būt atbildīgiem!

16.10.2020.

Trešais lielākais mazumtirdzniecības veikalu tīkls Latvijā „top!” saistībā ar koronavīrusa Covid-19 izplatību savā darbībā jau gada sākumā ieviesa visus obligātās aizsardzības prasības, lai nodrošinātu darbinieku un apmeklētāju drošību, kā arī pārtikas preču pieejamību un aizsardzību. Arī tagad, palielinoties saslimstībās rādītājiem ieviešam jaunos drošības pasākumus, lai mazinātu vīrusa izplatību. Veikalu tīkls „top!” aicina Latvijas iedzīvotājus ar cieņpilnu attieksmi vienam pret otru ievērot drošības pasākumus un prasību kontroli! Tāpat, ja ir aizdomas par saslimšanu, veikala apmeklējumu uzticēt kādai citai personai un piegādāt nepieciešamās preces bez kontakta.

Lasīt vairāk

Vietējais veikals “top!” saņem “Veikalu vegvērtējuma” sudrabu! 16.10.2020

Vietējais veikals “top!” saņem “Veikalu vegvērtējuma” sudrabu!

16.10.2020.

Latvijā tapis pirmais “Veikalu vegvērtējums” - pētījums, ko veica biedrība “Dzīvnieku brīvība”, kurā salīdzināts augu valsts produktu piedāvājums visos populārākajos mazumtirdzniecības veikalu tīklos. Apsekojot 49 veikalus visā Latvijā un izvērtējot to sortimenta atbilstību sabiedrības augošajam pieprasījumam pēc augu valsts maltītēm, par Vegvērtējuma sudraba godalgas ieguvēju, deviņu konkurentu vidū, kļuva Vietējais “top!”.

Lasīt vairāk

Veikalos top! sākas kampaņa “Meklē karotīti!” 01.10.2020

Veikalos top! sākas kampaņa “Meklē karotīti!”

01.10.2020.

Lai veicinātu kvalitatīvas vietējās pārtikas produktu patēriņu, Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija (LPUF) sadarbībā ar Zemkopības ministriju un vietējo veikalu tīklu top! oktobrī īsteno kampaņu “Meklē Karotīti!". Kampaņa aicina iedzīvotājus izvēlēties produktus, kas ir marķēti ar Zaļo vai Bordo karotīti, tādējādi veicot izvēli par labu vietējiem pārtikas produktiem.

Lasīt vairāk
uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.