Jaunumi

Veikalu tīkls top! sagatavo un piegādā pārtikas pakas daudzbērnu un maznodrošinātajām ģimenēm! 07.05.2020

Veikalu tīkls top! sagatavo un piegādā pārtikas pakas daudzbērnu un maznodrošinātajām ģimenēm!

07.05.2020.

Sākoties ārkārtējai situācijai valstī, vairāku novadu pašvaldības aprīļa mēnesī izsludināja konkursu par pārtikas preču komplektu komplektēšanu un piegādi, kas paredzētas daudzbērnu un maznodrošinātajām ģimenēm. Pirmās 300 pārtikas pakas jau sagatavojām pirms valsts svētkiem  un piegādājām Bauskas novadam, šajās dienās esam sagatavojuši vēl 1400 pakas.

Lasīt vairāk

Vietējais atbalsta vietējo – veikalos top! palielina vietējo ražotāju produkciju 30.04.2020

Vietējais atbalsta vietējo – veikalos top! palielina vietējo ražotāju produkciju

30.04.2020.

Pavasaris jūtams visapkārt, arī veikalos top!, tuvojotiesLatvijas valsts svētkiem, vietējais veikalu tīkls top! palielina vietējo ražotāju piedāvājumu un aicina iedzīvotājus svētkus svinēt mājās.

Lasīt vairāk

Vietējie pircēji un darbinieki jūtas droši – maina ikdienas paradumus un novērtē kopā būšanu! 27.04.2020

Vietējie pircēji un darbinieki jūtas droši – maina ikdienas paradumus un novērtē kopā būšanu!

27.04.2020.

Vietējais veikalu tīkls top! laicīgi gatavojoties ārkārtējai situācijai ir spējis nodrošināt, ka pircēji un darbinieki iepērkoties jūtas droši! Esam ieviesuši virkni drošības pasākumu veikalos, esam uzstādījuši papildus pašakalpošanās kases, kā arī atvēruši iespēju iepirkties attālināti vietējā top! e-veikalā.

Lasīt vairāk

Vietējais veikalu tīkls top! atver e-veikalus 21.04.2020

Vietējais veikalu tīkls top! atver e-veikalus

21.04.2020.

Vietējais veikalu tīkls top! atver e-veikalus un uzsāk attālināto piegādi. Mums ir svarīgi, lai pircēji justos droši un iepirkties var arī attālināti, tāpēc esam uzsākuši preču piegādi vairākās Latvijas pilsētās un tuvākajā laikā turpināsim tās paplašināt. Tas ir ne tikai ērti, bet arī ietaupīs pircēju laiku!

Lasīt vairāk

Sejas aizsargmaskas pieejamas Liepājas veikalos “top!” 25.03.2020

Sejas aizsargmaskas pieejamas Liepājas veikalos “top!”

25.03.2020.

Saistībā ar Covid-19 izplatību aizsargmaskas kļuva par deficītu un mēs patiešām lepojamies ar uzņēmumiem, kas spēj pārprofilēties un rod risinājumus šajā pārmaiņu laikā. Šobrīd sadarbību esam uzsākuši ar Liepājas uzņēmumiem SIA “Glora” un SIA “V.O.V.A”, kas ikdienā nodarbojas ar apakšveļas ražošanu.  Ar prieku paziņojam, ka sejas maskas tagad pieejamas arī veikalos “top!” Liepājā.

Lasīt vairāk
uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.