Jaunumi

Piedāvājums saldumu paciņu pasūtīšanai! 07.11.2019

Piedāvājums saldumu paciņu pasūtīšanai!

07.11.2019.

Svētku laikā zem eglītes ikkatrs mazais ķipars vēlas atrast ne tikai sen iekārotu dāvanu, bet arī saldumu paciņu, pie kā šobrīd strādā mūsu rosīgie svētku rūķīši saldumu darbnīcā Liepājā. Sazinieties ar mums un mēs radīsim risinājumu Jūsu vēlmēm!

Lasīt vairāk

Piedalies aptaujā par Ozolnieku veikalu “top!” un iegūsti iespēju laimēt dāvanu grozu! 18.10.2019

Piedalies aptaujā par Ozolnieku veikalu “top!” un iegūsti iespēju laimēt dāvanu grozu!

18.10.2019.

Šī gada Jūlija beigās durvis vērām jaunuzceltajam veikalam “top!” Ozolniekos, Skolas ielā 1b. Vēršamies pie Jums ar aicinājumu piedalīties aptaujā par Jūsu iepirkšanās pieredzi un vēlamajiem uzlabojumiem.

Lasīt vairāk

Sāk kampaņu Meklē Karotīti!, lai pievērstu uzmanību bērnu ēdināšanas kvalitātei 01.10.2019

Sāk kampaņu Meklē Karotīti!, lai pievērstu uzmanību bērnu ēdināšanas kvalitātei

01.10.2019.

Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija sadarbībā ar Zemkopības ministriju, kā arī populārākajiem pārtikas veikalu tīkliem, tai skaitā vietējo veikalu tīklu top! organizē informatīvo kampaņu, lai veicinātu kvalitatīvu vietējo pārtikas produktu patēriņu ikdienas uzturā. Šogad kampaņas moto ir Meklē Karotīti!. Kampaņa mudinās vecākus pievērst lielāku uzmanību bērnu uzturam, aicinot sekot līdzi ēdināšanai skolās un bērnudārzos un izvēlēties paaugstinātas kvalitātes vietējos pārtikas produktus, kas marķēti ar Zaļo un Bordo karotīti.

Lasīt vairāk

Vairāk nekā 91% Latvijas iedzīvotāju ikdienā dzer kafiju no savas iemīļotās rīta krūzes 29.09.2019

Vairāk nekā 91% Latvijas iedzīvotāju ikdienā dzer kafiju no savas iemīļotās rīta krūzes

29.09.2019.

Tuvojoties starptautiskajai kafijas dienai, Vietējais veikalu tīkls “top!” veica aptauju par kafijas dzeršanas paradumiem. 91% Latvijas iedzīvotāju ikdienā dzer kafiju un galvenais iemesls ir tieši kafijas garša, nevis enerģijas vai možuma sajūtas uzturēšana. Iecienītākais kafijas veids – maltā kafija, to izdzerot vismaz 2 krūzītes dienas laikā.

Lasīt vairāk

Šķiro stiklu – pievienojies Vislatvijas šķiratlonam! 01.10.2019

Šķiro stiklu – pievienojies Vislatvijas šķiratlonam!

01.10.2019.

Liksim spēkus kopā, bet atkritumus atsevišķi! Lai nebūtu jākāpj stikla kalnā: “Stikla šķiratlons” dodas uz privātmājām un viensētām. Uzzini par pilsētām, kurās šogad vēl turpinās “Stikla šķiratlons”!

Lasīt vairāk
uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.