Jaunumi

Sīkdatņu politika 01.01.2024

Sīkdatņu politika

Sīkdatņu politika ir attiecināma uz mūsu apņemšanos nodrošināt mūsu mājas lapas www.toppartika.lv un tās apakšsadaļu apmeklētāju personiskās informācijas drošību un viņu tiesību aizsardzību, apmeklējot mūsu mājas lapu www.toppartika.lv un tās apakšsadaļas un iepazīstoties ar tās saturu. Dotā sīkdatņu politika ir sagatavota ar mērķi, lai Jūs iegūtu papildus informāciju par mājas lapā izmantotajām tehnoloģijām un to, kā mēs tās izmantojam. Personas dati ir jebkāda informācija, kas var tikt izmantota, lai identificētu personu.

Lasīt vairāk

Veikalu top! un mini top! darba laiki svētkos 20.12.2023

Veikalu top! un mini top! darba laiki svētkos

20.12.2023.

Veikalos top! un mini top! Ziemassvētkos un Jaunajā gadā būs saīsināts darba laiks. Lūdzu ņem to vērā, plānojot pirkumus svētku galdam.

 

Lasīt vairāk

top! svētku aptauja: Ziemassvētkos vissvarīgākais ir būt kopā ar ģimeni 21.12.2023

top! svētku aptauja: Ziemassvētkos vissvarīgākais ir būt kopā ar ģimeni

21.12.2023.

Mūsdienu pasaulē, ko raksturo burzma un kņada, kur laiks šķiet straujāks nekā jebkad agrāk, par miera un brīnumu pieturu ir kļuvuši Ziemassvētki, kas ir arī gada ģimeniskākie svētki, kad eglītes, piparkūku un mandarīnu smaržu virpulī, varam nesteidzīgi pavadīt laiku ar tuviniekiem, dalīties emocijās un iepriecināt viens otru.

Lasīt vairāk

Saldumu paciņas pašiem mazākajiem veikalos top! Latgalē 08.12.2023

Saldumu paciņas pašiem mazākajiem veikalos top! Latgalē

08.12.2023.

Kā katru gadu, piedāvājam pasūtīt saldumu paciņas pašiem mazākajiem. Rosīgie svētku rūķīši šogad, saldumu darbnīcās Latgalē, sarūpējuši mazajiem kārumniekiem paciņas, ko likt zem svētku eglītes gan vecāku darba vietās, gan mājās.

Lasīt vairāk

Netipisks pirkums rezultējas laimestā – kā Iveta no Jēkabpils top! loterijā laimēja automašīnu 05.12.2023

Netipisks pirkums rezultējas laimestā – kā Iveta no Jēkabpils top! loterijā laimēja automašīnu

05.12.2023.

Vietējā veikalu tīkla top! ikgadējās rudens loterijas galveno balvu – automašīnu Škoda Kamiq – laimējusi friziere Iveta Zemīte no Jēkabpils. Veiksmīgais pirkums veikts 12.septembrī Jēkabpils veikalā top! Nameja ielā 12. Izlozētas arī trīs 500 eiro un trīsdesmit sešas 100 eiro naudas balvas, kopumā loterijas laikā iepriecinot 40 pircējus. Pilns laimētāju saraksts skatāms www.toploterija.lv.

Lasīt vairāk
uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.