>

Aukstā itāļu tomātu zupa

Aukstā itāļu tomātu zupa

500–700 ml tomātu sulas
2 brangi tomāti (sēklotne izņemta, sagriezti gabaliņos)
1 garais gurķis (sagriezts gabaliņos)
1/2 dzeltenās paprikas (sagriezta gabaliņos)
2 sarīvētas ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
2 ēdamkarotes citrona sulas
2–3 ēdamkarotes olīveļļas
1 tējkarote sāls
Liela šķipsna melno piparu
Tabasko mērce pēc garšas

Dārzeņus, ķiploku, pētersīļus, eļļu, sāli un piparus sajauc. Pievieno tomātu sulu un samaisa. Pēc garšas pievieno citrona sulu un tabasko mērci. Pirms baudīšanas ļauj vēsumā ievilkties vismaz pusstundu.

 

Vasaras garša

Vasaras garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.