>

Banānu maize

Banānu maize

280 g kviešu miltu
190 g brūnā cukura
50 g sviesta
15 g sodas
10 g sāls
3 banāni
2 olas

Brūno cukuru sakuļ ar olām un izkausētu sviestu. Palielā bļodā ielej sakulto masu, iesijā miltus, pievieno sāli, sodu, putriņā saspaidītus banānus un kārtīgi samaisa. Kantaino kēksa formas cepamtrauku iesmērē ar sviestu un izkaisa ar miltiem. Ievieto sagatavoto mīklu un cep cepeškrāsnī 160 grādos 40 minūtes, tad 170 grādos 30 minūtes. Kad maize izcepusies, 20 minūtes padzesē, ņem ārā no formas. Labu apetīti!

 

Rudens garša

Rudens garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.