>

Dzērveņu punšs

Dzērveņu punšs

500 g dzērveņu
500 ml dzērveņu sulas
500 ml minerālūdens
250 ml apelsīnu sulas
200 ml ruma (var iztikt bez)
150 ml medus vai sīrupa
8 smaržīgie pipari
5 krustnagliņas
2 kanēļa standziņas
Šķēlītēs sagriezts gabaliņš ingvera
Zvaigžņu anīss, dzērvenes, piparmētru lapiņas, apelsīnu un laimu šķēlītes dekorēšanai
Ledus pasniegšanai

Katlā lej 100 ml ūdens, pievieno dzērvenes, medu un garšvielas. Virs lēnas liesmas karsē apmēram piecas minūtes. Ļauj atdzist, sastampā un izspiež caur sietu. Lej boles traukā, pievieno dzērveņu sulu, apelsīnu sulu un rumu. Sajauc. Pievieno pāris sauju ledus un minerālūdeni. Izdekorē.

 

Ziemassvētkus gaidot

Ziemassvētkus gaidot

Vietējie svētkos ir kopā pie bagātīga svētku galda. Tāpēc esam sagatavojuši gardas svētku receptes, kuras pagatavot sev un ģimenei.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.