500 g cūkgaļas kakla karbonādes
90 g burkānu
20 g pētersīļu
20 g diļļu
10 g timiāna
5 ķiploka daiviņas
2 olas
Olīveļļa
Sāls
Pipari
Garšviela gaļai
Sagatavo pildījumu. Smalki sakapā pētersīļus, dilles, timiānu, ķiploka daiviņas, sarīvē burkānu. Visu sajauc, pievieno olas un izmaisa.
Gaļu vienmērīgi izgriež vienā veselā 1,5 cm biezā šķēlē. Pārlej nedaudz olīveļļas, pārkaisa sāli, piparus un ar roku ierīvē gaļā. Virsū klāj sagatavoto maisījumu. Kad tas izdarīts, gaļu no garākās malas sarullē un sasien ar pārtikas diegu, pārkaisa sāli, piparus, gaļas garšvielu un nedaudz apcep uz pannas no visām pusēm. Pēc tam cep cepeškrāsnī 170 grādos 1 stundu un 40 minūtes. Ruleti atdzesē un noņem diegus. Dekorē ar rozmarīna zariņu un dzērvenēm.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.