2 nelieli kabači
500 g maltas cūkgaļas
1 sīpols
3 g gaļas garšvielu
Sāls
Pipari
Olīveļļa
Mazie tomātiņi
Rīvēts siers
Bazilika lapiņas dekoram
Kabačus pārgriež uz pusēm un ar karoti izgrebj mīkstumu. Pannā 5 minūtes apcep smalki sagrieztu sīpolu, malto gaļu, no kabačiem izgrebto vidiņu, pievienojot sāli, piparus un gaļas garšvielu. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, kuru nedaudz aplej ar ūdeni un olīveļļu. Tad uz pannas novieto izgrebtās kabaču laiviņas, kuras piepilda ar sacepto malto gaļu. Laiviņas liek cepties cepeškrāsnī 180 grādos 35 minūtes. Laiviņām pa virsu liek uz pusēm pārgrieztus mazos tomātiņus, pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl 5 minūtes. Pasniedzot dekorē ar bazilika lapiņām.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.