Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Notīra zivi no zvīņām un liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni un vāra. Tiklīdz buljons uzvārījies – noputo un pievieno visus garšaugus. Vāra līdz zivs gatava. Bujonu nokāš un liek tālāk vārīties pievienojot sāli, piparus, sagrieztus burkānus un kartupeļus. Tikmēr noloba zivs gaļu, sagriež sīkāk un kad dārzeņi jau gatavi pievieno to buljonam. Kad viss gatavs – iemaisa sviestu. Pasniedz ar pārkaisītiem zaļumiem.
Labu apetīti!
Liepājas top! pavāre
Nesen esmu mainījusi savu dzīves vietu – pārcēlos no Kuldīgas uz Liepāju. Pateicoties tam, ka mana profesija ir tik universāla, ir iespējams mainīt savu dzīves vietu. Pati gatavoju ļoti tradicionālus ēdienus – karbonādes, aknu plācenīšus. Mani novērojumi lieina, ka kurzemnieki pamatā izvēlas visu tradicionālo, pierasto un latvisko.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.