Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Kuskusu novāra saskaņā ar norādīto uz produkta iepakojuma. Kad kuskuss ir atdzisis, tam klāt pievieno daiviņās sagrieztus ķiršu tomātiņus, smalki sagrieztu gurķi, papriku un sīpolu. Saulē kaltētos tomātus sagriež smalkās strēmelītēs (kaltēto tomātu eļļu neizmanto šajā receptē). Visu kārtīgi samaisa. Pievieno kubiņos sagrieztu fetas sieru un vēlreiz nedaudz apmaisa.
Kuskusa salāti būs ļoti gards gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva grillētai gaļai.
Labu apetīti!
Smiltenes top! pavāre
Mana pilsēta ir Smiltene, jo šeit ir gan manas mājas, gan mans darbs. Pavāra profesiju par savu saucu jau kopš 1980.gada. Gadu gaitā rutīna nav iestājusies it nemaz, jo mans darbs ir mana sirdslieta. Otra mana aizraušanās ir grāmatvedība un labs pavārs bez tās nemaz nevar iztikt –tā nepieciešama gan recepšu precizitātē, gan kalkulējot izmaksas.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.