>

Liellopu gaļas stroganovs

Liellopu gaļas stroganovs

Liellopu gaļas šķēle (ap 100 g)
300 ml ūdens
3 ēdamkarotes tomātu mērces
3 laurlapas
2 ēdamkarotes krējuma
1 sīpols
1 čili
1 tējkarote garšvielu gaļai
1 ēdamkarote kviešu miltu
Pustējkarote sāls
Pustējkarote maltu melno piparu

Liellopu gaļas šķēli izklapē no abām pusēm un sagriež šaurās, 3 cm garās strēmelēs. Uzliek uz pannas un nedaudz apcep. Gaļu ieber katliņā, pielej ūdeni un vāra, līdz sāk burbuļot. Noņem putas. Pievieno sagrieztu sīpolu, tomātu mērci, sagrieztu čili, laurlapas un garšvielas. Sautē vienu stundu, ik pa laikam apmaisot un pēc vajadzības pielejot nedaudz ūdens. Tad pievieno kviešu miltus, krējumu un turpina sautēt vēl 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

 

Ziemas garša

Ziemas garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.