6 vārītas olas
1 ķiploka daiviņa
1 citrons
2 ēdamkarotes bazilika
2 ēdamkarotes diļļu
2 ēdamkarotes loku
250 g grieķu jogurta
2 ēdamkarotes olīveļļas
½ tējkarotes sāls
½ tējkarotes piparu
4 šķēles saldskābmaizes
4 ēdamkarotes sviesta
Bļodā pievieno sakapātu ķiploku, smalki sarīvētu citrona miziņu, sulu no citrona, sakapātu baziliku, dilles un lokus, grieķu jogurtu, olīveļļu, sāli un piparus. Samaisi visas sastāvdaļas kopā.
Pannā izkausē sviestu un no abām pusēm uz vidējas uguns apcep maizes šķēles līdz tās ir brūnas un kraukšķīgas.
Sagriez olas 4 daļās.
Uz maizes šķēlēm liec jogurta masu, pa virsu liec olas un pasniedz ar zaļumiem un pipariem.
Klasiski Lieldienu ēdieni, olu krāsošana dabīgiem līdzekļiem, olu receptes pēcsvētku laikam. Receptes ikvienam, kas vēlas padarīt svētku galdu košu un bagātīgu.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.