Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Sagriež strēmelītēs vistas fileju un tad iemaisa čilli mērcē un atstāj marinētiem apmēram 30minūte. Tikmēr sālsūdenī novāra makaronus – nokāš un atdzesē tos. Uz karstas pannas apcep marinētās vistas filejas strēmelītes, atdzesē. Gan makaronus, gan vistu sajauc kopā. Pievieno daivās sagrieztus tomātus, sīki sagrieztu papriku, svaigo gurķi, avokado. Pievieno salātu mērci un visu sajauc un pārkaisa ar sagrieztu baziliku.
Labu apetīti!
Ogres top! pavāre
...mans ceļš pie pavāra profesijas nonāca nejaušības pēc, bet varu teikt – pati veiksmīgākā nejaušība! Pateicoties savai profesijai, esmu ieguvusi darba pieredzi ārzemēs. Atgriežoties no ārzemēm salīdzinoši nesen, esmu ieguvusi fantastisku iespēju strādāt ļoti jaukā un atsaucīgā kolektīvā. Un tas viss pateicoties manai profesijai! Ikdienā specializējos gaļas ēdienu gatavošanā. Svētku laikā patīk izdomāt jaunas kombinācijas un apvienot neparastas garšas, bet ikdienā, mājās gatavojot, nekas nevar būt labāks par klasisku kartupeļu biezputru ar pienu un sviestu.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.