4 olu baltumi
250 g saldā krējuma
200 g svaigā siera
60 g pūdercukura
35 g cukura
30 g kartupeļu cietes
5 g vaniļas cukura
1 tējkarote citrona sulas
Šķipsna sāls
Svaigas ogas dekoram
Olas baltumam pievieno šķipsnu sāls un kuļ vismaz 10 minūtes, līdz izveidojas ļoti stingras putas. Pievieno citrona sulu, kartupeļu cieti un kuļot pieber arī pūdercukuru. Visu sakuļ līdz viendabīgi stingrai masai.
Pannā liek cepampapīru, kuru iesmērē ar sviestu. Sagatavoto masu liek konditorejas maisiņā ar formas uzgali un veido uz cepampannas Pavlovas pamatnes. Sāk spiest no centra un apļveida kustībā iet uz āru, līdz veidojas tādas kā rozītes. Atkārto, līdz masa beigusies. Sanāk apmēram 12 nelielas Pavlovas.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem, liek cepties Pavlovas, uzreiz samazinot temperatūru līdz 100 grādiem. Cep apmēram vienu stundu un 30 minūtes.
Kamēr Pavlovas cepas, sagatavo pildījumu. Bļodā saputo saldo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru. Iemaisa svaigo sieru līdz viendabīgai masai.
Kad Pavlovas pamatnes gatavas un atdzisušas, sagatavoto pildījumu liek maisiņā ar formas uzgali un piepilda Pavlovas vidiņu. Dekorē ar svaigām ogām.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.