>

Ogu jogurta kūka

Ogu jogurta kūka

Ogu-jogurta kūka bez cepšanas.


200 g cepumu
80 g sviesta
600 g bezpiedevu jogurta
300 g atsaldētu ogu
100 g cukura
pus citrona sulas
20 g želatīna
50 g ūdens

Cepumus sablendē un liek bļodā. Pievieno izkausētu sviestu un samaisa. Masu ber ar cepampapīru sagatavotā formā un izlīdzina.
Pagatavo virskārtu. Nelielā trauciņā ielej ūdeni un pārber pāri želatīnu. Ļauj, lai uzbriest 5 minūtes un tad izkausē karstā ūdens peldē.
Lielā bļodā sablendē ogas, pievieno jogurtu, cukuru, citrona sulu un samaisa. Iemaisa izkausētu želatīnu.
Gatavo masu lej kūkas formā un liek ledusskapī uz nakti.
Dekorē ar svaigām ogām, citrona miziņu.

 

Pavasara garša

Pavasara garša

Receptes veselīgam ēdienam pavasarī! Neaizmirstiet rūpēties par to, lai uzturs būtu bagātīgs un daudzveidīgs un nebaidieties ļaut vaļu fantāzijai virtuvē!

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.