>

Paprikas laiviņas

Paprikas laiviņas

500 ml ūdens
300 g kuskusa
30 g rozīņu
30 g ciedru riekstu
10 g lociņu
3 paprikas
1 šalotes sīpols
Šķipsna sāls
Šķipsna maltu melno piparu
Olīveļļa

Bļodā ieber kuskusu, pievieno sāli, piparus, olīveļļu un samaisa. Uzlej 500 ml verdoša ūdens, uzliek vāku un briedina piecas minūtes. Pēc tam kārtīgi samaisa. Pievieno rozīnes, ciedru riekstus, sagrieztu šaloti, sagrieztus lociņus un samaisa.
Papriku pārgriež uz pusēm un izņem sēklas. Piepilda ar sagatavoto kuskusa maisījumu. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 25–30 minūtes, līdz paprika mīksta.
Papildina ar krāsnī ceptiem maziem tomātiņiem. Dekorē ar sagrieztiem lociņiem.

 

Pavasara garša

Pavasara garša

Receptes veselīgam ēdienam pavasarī! Neaizmirstiet rūpēties par to, lai uzturs būtu bagātīgs un daudzveidīgs un nebaidieties ļaut vaļu fantāzijai virtuvē!

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.