>

Pildītas olas ar ķilavām

Pildītas olas ar ķilavām

6 olas
2 ēdamkarotes skābā krējuma
Sāls pēc garšas
½ tējkarotes sinepes
6 marinētas ķilavas
Sauja dilles

Olas cieti novāra, atdzesētas noloba un pārgriež gareniski uz pusēm.
Olu dzeltenumus, skābo krējumu, sāli, sinepes un dilles sablendē. Masa nedrīkst būt šķidra, tai jābūt vidēji biezai.
Masu pilda olu baltumos.
Pildītās olas rotā ar ķilavām un dillēm.

 

Lieldienas gaidot

Lieldienas gaidot

Klasiski Lieldienu ēdieni, olu krāsošana dabīgiem līdzekļiem, olu receptes pēcsvētku laikam. Receptes ikvienam, kas vēlas padarīt svētku galdu košu un bagātīgu.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.