>

Salāti ar granātābolu sēkliņām

Salāti ar granātābolu sēkliņām

Sastāvdaļas:

  • 200g nevārīta kuskusa
  • 100g saldētie, zaļie zirnīši
  • Granātābola sēkliņas no 1 liela, notīrīta granātābola
  • Svaiga vistas fileja
  • 1 gatavs avokado
  • Zaļumi pēc izvēles
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Dažas šķēlītes ananasa
  • 500ml gatava buljona

 

Saldskābā salātu mērce (pagatavo visu sajaucot kopā):

  • Karotīte medus
  • Sula no 1 svaiga apelsīna
  • Sula no ¼ svaiga citrona
  • 1 ēd.karotīte eļļas

 

Asi saldskābā salātu mērce (pagatavo visu sajaucot kopā):

  • Karotīte medus
  • 1 ēd.karote sinepes
  • Sula no 1 svaiga apelsīna
  • Sula no ¼ svaiga citrona
  • 1 ēd.karotīte eļļas
  • Nedaudz kajenas pipari un nedaudz citronpipari.

 

 

Pagatavošana: 

Sagatavo kuskusu – ieber  dziļākā bļodā un pārlej ar karstu gatavo buljonu, pieber zaļos zinīšus un uzbriedina visu, ik pa laikam apmaisot ar dakšiņu. Vistas fileju sagriež nelielās strēmelītēs un apcep uz pannas kopā ar izvēlētajām garšvielām, līdz vista gatava.Pievieno gatavo vistu uzbriedinātajam kuskusam. Sagriež avokado un ananasu. Visu sajauc kopā ar kādu no izvēlētajām salātu mērcēm un pievieno izvēlētos zaļumus.

Labu apetīti!

Anita Baltalksne

Anita Baltalksne

Ogres top! pavāre

...mans ceļš pie pavāra profesijas nonāca nejaušības pēc, bet varu teikt – pati veiksmīgākā nejaušība! Pateicoties savai profesijai, esmu ieguvusi darba pieredzi ārzemēs. Atgriežoties no ārzemēm salīdzinoši nesen, esmu ieguvusi fantastisku iespēju strādāt ļoti jaukā un atsaucīgā kolektīvā. Un tas viss pateicoties manai profesijai! Ikdienā specializējos gaļas ēdienu gatavošanā. Svētku laikā patīk izdomāt jaunas kombinācijas un apvienot neparastas garšas, bet ikdienā, mājās gatavojot, nekas nevar būt labāks par klasisku kartupeļu biezputru ar pienu un sviestu.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.