300 g vistas filejas
4 ēdamkarotes olīveļļas
1 ēdamkarote balzamiko etiķa
1 tējkarote paprikas pulvera
1 tējkarote kaltēta oregano
1 sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 citrons
2 saujas salātu
100 g konservētu turku zirņu
2 mazie gurķi
50 g fetas siera
50 g olīvu
1 avokado
100 g cherry tomātu
50 ml olīveļļas
sula no puse citrona
2 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
1 ēdamkarote sinepju
1 ēdamkarote medus
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas
Bļodā liec gabaliņos sagrieztu vistas fileju, olīveļļu, balzamiko etiķi, paprikas pulveri, oregano, sagrieztu sīpolu, sakapātas ķiploku daiviņas, sulu no viena citrona. Samaisi un marinē 15 minūtes vai nakti. Cep uz ieeļļotas pannas 7-9 minūtes.
Pagatavo salātu mērci - bļodiņā pievieno olīveļļu, citrona sulu, sarkanvīna etiķi, sinepes, medu, sāli un piparus pēc garšas un samaisi.
Pagatavo salātus - bļodā kārto salātus, turku zirņus, šķēlēs sagrieztus gurķus, olīvas, vistu, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātus, sagrieztu avokado un sadrupinātu fetas sieru.
Valentīndiena ir īpaši piemērota mīļo lutināšanai ar sirsnīgiem ēdieniem. Šajos svētkos izmēģini veikalu top! piedāvātās receptes.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.