8 olas
3 šampinjoni
1 paprika
1 tomāts
½ sīpola
1 tējkarote timiāna
Šķipsna maltu melno piparu
Šķipsna Kajennas piparu
Mazie tomātiņi
Lociņi
Majonēze
Sāls
Sagriež papriku, sīpolu un šampinjonus. Pannā nedaudz apcep. Pievieno sagrieztu tomātu un cep aptuveni piecas minūtes. Uz tīras pannas uzsit astoņas olas, pievieno sāli, melnos piparus, Kajennas piparus, timiānu un kārtīgi samaisa. Nedaudz pacep olas un pievieno apceptos produktus, virspusēji iemaisa olā, nedaudz pacep un apgriež uz otru pusi. Dažas minūtes, un omlete gatava. Dekorē ar tomātiņiem un lociņiem. Pasniedz ar majonēzi.
Receptes veselīgam ēdienam pavasarī! Neaizmirstiet rūpēties par to, lai uzturs būtu bagātīgs un daudzveidīgs un nebaidieties ļaut vaļu fantāzijai virtuvē!
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.