Sastāvdaļas:
Pagatavošana, 30 minūtes:
Virtuves kombainā sajauc krabju nūjiņas, olu, sieru, majonēzi un zaļumus. Rupjākas masas iegūšanai var izmantot rupjo rīvi. Ar karotīti masu liek uzkarsētā eļļā un cep līdz plācenīši kļūst brūni.
Nesteidzīgiem brīvdienu rītiem cepam karstmaizītes – ņem divas tostermaizes šķēlīte – apsiež katrai vienu pusi ar sviestu. Uz neapsmērētās puses uzliek šķēli Čedaras siera un liek otru maizīti virsū – ar neapziesto pusi. Cep uz parastās pannas no abām pusēm.
Labu apetīti!
Dobeles top! pavāre
No bērnības vēlējos kļūt par pavāru. Atceros, visu laiku eksperimentēju un mēģināju atkal un atkal… Līdz bija tā brīnišķīgā sajūta, ka izdodas. Šo izdošanās sajūtu dēļ arī kļuvu par pavāri. Var teikt, ka mana profesija ir mērķtiecīgi, kopš bērnības izvēlēta. Protams, arī mana ģimene novērtē to, ka tiek lutināta. Mājās gatavoju visu un eksperimentēju ar receptēm.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.