3 l ūdens
500 g cūku ribiņu
400 g svaiga kāposta
320 g kartupeļu
60 g burkānu
6 ķiploku daiviņas
1/2 sīpola
Melnie piparu graudi
Laurlapas
Sāls
Dilles
Katlā ar ūdeni liek cūku ribiņas, nedaudz pavāra un noņem putas. Pievieno piparu graudus, laurlapas, sāli un vāra 40 minūtes, pēc nepieciešamības noņemot putas. Pievieno plānās ripiņās sagrieztus burkānus un vāra vēl 5 minūtes. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, sagrieztu kāpostu, smalki sagrieztu sīpolu, smalki sakapātas ķiploku daiviņas un turpina vārīt, līdz dārzeņi mīksti. No katla izņem ribiņas, atdala gaļu no kauliem un liek zupā. Pasniedzot dekorē ar dillēm vai citiem zaļumiem.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.