>

Tartes ar mocarellas sieru

Tartes ar mocarellas sieru

300 g sāļās smilšu mīklas
110 g krēmsiera
25 g saulē kaltētu tomātu
Sāls
Pipari
Mazie tomātiņi
Bazilika lapiņas dekoram

Gatavo pildījumu: krēmsieru sajauc ar smalki sagrieztiem saulē kaltētiem tomātiem.
Nelielās, apaļās formiņās ar pirkstiem iespiež smilšu mīklu. Tajās pilda krēmsiera masu, pa virsu liek 4–5 mazo tomātiņu pusītes. Pārber ar saplucinātu mocarellas sieru, pārkaisa ar divām šķipsnām sāls un pipariem. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes. Dekorē ar bazilika lapiņām.

 

Vasaras garša

Vasaras garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.