>

Tunča salātu laiviņas

Tunča salātu laiviņas

200 g konservēta tunča eļļā
3 ēdamkarotes labas, biezas majonēzes
1 sarkanais sīpols (puse sakapāta, otra – plānos salmiņos)
2 smalki sagriezti selerijas kāti
2 ēdamkarotes kaperu (var aizvietot ar sakapātiem pipargurķīšiem)
1 tējkarote sarīvētas citrona miziņas
Stingras, kraukšķīgas salātlapas laiviņām
Puscitrona sula
Liela šķipsna sāls
Liela šķipsna melno piparu
Neliela sauja rupji kapātu diļļu
Sāls un pipari pārkaisīšanai

Lielā salātu traukā sajauc sakapātos sīpolus, citrona miziņu, sulu, sāli, piparus un ļauj piecas minūtes ievilkties.
Pievieno seleriju, pusi diļļu, majonēzi un tunci. Kārtīgi samaisa. Salātus kārto salātlapu laiviņās, pārkaisa ar pipariem, sīpolu salmiņiem, atlikušajām dillēm un kaperiem. Pēc garšas pārkaisa sāli un piparus.

 

Vasaras garša

Vasaras garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.