>

Vistas filejas kotletes

Vistas filejas kotletes

500 g vistas filejas
2 olas
2 ēdamkarotes miltu
2 ēdamkarotes diļļu un pētersīļu
1 tējkarote majonēzes
1 smalki sakapāts sīpols
2 šķipsnas sāls
Šķipsna piparu
Eļļa cepšanai

Sīpolu pannā apcep zeltainu. Vistas fileju sakapā. Pievieno olas, miltus, zaļumus, majonēzi un apcepto sīpolu, sāli un piparus. Kārtīgi sajauc. Ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep gatavas virs vidēji lielas liesmas (apmēram trīs minūtes no katras puses).

 

Latvijas garša

Latvijas garša

Vienkāršas un gardas receptes ar Latvijas produktiem, kas iederēsies jebkurā virtuvē.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.