1,5 l ūdens
2 vistu kājiņas
150 g konservētu zirņu
50 g makaronu
3 vidēji kartupeļi
1 burkāns
2 tējkarotes garšvielas Vegeta
1 ēdamkarote diļļu
Pustējkarote sāls
Pustējkarote piparu
Vistas buljona kubiņš
Lociņi dekoram
Vistu kājiņas vāra ūdenī 40 minūtes. Kad gaļa mīksta, to atdala no kaula. Kartupeļus un burkānu sagriež kubiņos un liek katlā vārīties. Pēc astoņām minūtēm pievieno makaronus un turpina vārīt vēl piecas minūtes. Pievieno atkauloto vistu un garšvielas. Turpina vārīt, līdz kartupeļi un burkāni mīksti, tad pievieno zirņus un dilles. Minūti pavāra, un zupa gatava. Pasniedz ar lociņiem.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.