8 vistu stilbiņi
4 vidēja lieluma kartupeļi (nemizoti, notīrīti, sagriezti daiviņās)
50 ml olīveļļas
2 ēdamkarotes rīvētas citrona miziņas
6 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
Citrona sula
Puse neliela citrona (sagriezts plānās šķēlītēs)
1 tējkarote kaltēta oregano
1 tējkarote kaltēta timiāna
Sāls un malti melnie pipari
Pāris ēdamkarotes kapātu pētersīļu
Krāsni uzkarsē līdz 220 grādiem. Lielā bļodā sajauc eļļu, citrona miziņu, sulu, ķiplokus un garšvielas. Pievieno vistu un kartupeļus, ar rokām kārtīgi sajauc. Kārto uz cepešplāts. Šur tur iesprauž citrona šķēlītes. Liek cepeškrāsnī un cep 30 minūtes. Izņem, apgriež stilbiņus un turpina cept vēl apmēram 20 minūtes.
Vienkāršas un gardas receptes ar Latvijas produktiem, kas iederēsies jebkurā virtuvē.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.