170 g miltu
70 g skābā krējuma
40 g cukura
4 g sodas
1 ola
Šķipsna sāls
Pūdercukurs
Bļodā ieber miltus, cukuru, sodu, krējumu, olu, sāli un ar rokām mīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Izrullē mīklu 5 mm biezu un nedaudz pārkaisa ar miltiem. Sagriež 4 cm platās strēmelēs un galus nogriež tā, lai veidojas gareni rombiņi. Lieko mīklu atdala. Pēc tam rombiņu vidiņus iegriež un caur tiem izver galus. Žagariņus liek karstā eļļā, līdz tie kļūst gaiši brūni. Pēc izņemšanas liek uz papīra salvetēm, tās uzsūks lieko eļļu. Atdzesē, kārto traukā un dekorē, pārkaisot ar pūdercukuru.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.