100–150 g sagrieztu zemeņu
100 g krēmsiera
50 g cukura
3 kārtainās mīklas loksnes (bez rauga)
1 tējkarote sarīvētas citrona miziņas
1 ēdamkarote citrona sulas
1 sakulta ola
Pustējkarote vaniļas cukura
Brūnais cukurs pārkaisīšanai
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem. Saputo krēmsieru, cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu un citrona sulu.
Mīklas plāksnes salipina citu pie citas ar garākajām malām un maigi izrullē. Abas malējās daļas slīpi sagriež vienādās pirksta platuma strēmelēs. Vidējo daļu pārklāj ar krēmsieru, atstājot neapklātus abus galus 3–4 cm platumā. Pāri kārto zemenes. Abus neapklātos galus aizloka. Malējo daļu strēmeles pamīšus klāj pāri vidējai, veidojot bizes rakstu. Pārliecinās, ka visas štrūdeles malas ir noslēgtas. Pārziež ar sakultu olu, pārkaisa brūno cukuru. Cep 30 minūtes, līdz zeltaina un kraukšķīga.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.