4 laša filejas gabaliņi
20 nelieli sparģeļi
Sīpolu sviestam
100 g mīksta sviesta
1 sakapāta šalote
1 ēdamkarote sakapātu diļļu
1 ēdamkarote sarīvētas citrona miziņas
1 ēdamkarote citrona sulas
Šķipsna sāls
Šķipsna piparu
Citrons
Cepampapīrs
Pagatavo garšaugu sviestu, sajaucot visas sastāvdaļas.
No cepampapīra saloka četras laiviņas. Katrā kārto pa pieciem sparģeļiem, virs tiem liek laša filejas gabalu, pāri klāj zaļumu sviesta kārtu. Laiviņas aizloka un kārto gar grila malām (vai uz grila uzklātas folijas). Grilē 7–10 minūtes, atkarībā no grila karstuma. Pirms pasniegšanas pārslaka ar citrona sulu.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.