200 g kartupeļu
100 g grūbu
75 g žāvētas gaļas
4 ēdamkarotes sasmalcinātu skābeņu
1 burkāns
1 sīpols
1 gaļas buljona kubiņš
1 vārīta ola
Šķipsna sāls
Šķipsna maltu melno piparu
Dilles
Sarīvētu burkānu un sagrieztu sīpolu apcep zeltaini brūnus. Katliņā ar ūdeni ieber mazos kubiņos sagrieztu žāvēto gaļu, grūbas un vāra 10 minūtes. Pievieno sagrieztus kartupeļus, apceptos burkānus un sīpolus, gaļas buljona kubiņu, sāli un piparus. Vāra, līdz kartupeļi mīksti. Pievieno sasmalcinātas skābenes, nedaudz pavāra, un zupa gatava.
Pasniedz ar pusi vārītas olas. Pārkaisa smalki sagrieztas dilles.
Receptes veselīgam ēdienam pavasarī! Neaizmirstiet rūpēties par to, lai uzturs būtu bagātīgs un daudzveidīgs un nebaidieties ļaut vaļu fantāzijai virtuvē!
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.