Sastāvdaļas:
Recepte:
Ja izmanto svaigos tomātus, tad tos noblanšē un sagriež sīkāk, ja konservētos, tad tos sagriež sīkāk. Sīki sagriež sīpolus un ķiplokus, papriku. Gaļu sagriež vienādos gabaliņos un lieka cepties katlā, tad pievieno visus dārzeņus, sīpolus, ķiplokus un visu labi apcep. Pārlej ar gatavo buljonu, pievieno garšvielas, lauru lapas un uz lēnas uguns vāra 1 – 1,5 stundu. Ja vēlas, tad gulašzupu var pasniegt ar pārkaisītiem zaļumiem un skābo krējumu.
Labu apetīti!
Ogres top! pavāre
Droši varu teikt to, ka pavāra profesija ir mans aicinājums. Esmu dzīvē mēģinājusi mainīt profesijas, bet mans īstais aicinājums vienmēr ir saucis atpakaļ. Savā darbā novērtēju pircēju izvēli. Man patīk, ka mūsu pircējs ir radošs un novērtē arī jaunumus. Jaunas idejas cenšamies realizēt jau laicīgi pirms svētkiem, lai pircējs sajūt svētku noskaņu. Mājās gatavoju tā, lai visiem garšo – pamatā tradicionāli, bet radošajam garam ļauju izpausties darbā.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.