>

Viltotais zaķis

Viltotais zaķis

400 g maltas cūkgaļas
180 g burkānu
70 g sīpolu
15 g kartupeļu cietes
7 g diļļu
5 g pētersīļu
2 g cūkgaļas garšvielu
3 g sāls
1 ola
Olīveļļa
Sarkanā paprika
Zaļā paprika
Rozmarīna zariņš
Mandeles

Bļodā liek maltu cūkgaļu, sasmalcinātus sīpolus, sakapātus pētersīļus, sarīvētus burkānus, olu, kartupeļu cieti, sakapātas dilles, cūkgaļas garšvielas, sāli un visu kārtīgi samīca līdz viendabīgai masai.
Cepamtrauku iesmērē ar olīveļļu. Gaļas masu kārto cepamtraukā, pa vidu gareniski liek standziņās sagrieztu sarkano papriku, tad kārto standziņās sagrieztu zaļo papriku. Visu pārklāj ar atlikušo gaļas masu, veidojot tādu kā maizes kukulīti.
Cep cepeškrāsnī 200 grādos 40 minūtes.
Dekorē ar rozmarīna zariņu un sasmalcinātām mandelēm.

 

Ziemas garša

Ziemas garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.