>

Biešu uzkodas

Biešu uzkodas

2 bietes
100 g krēmsiera
40 g marinētas siļķes
Dažas bazilika lapiņas

Novāra bietes, līdz tās gandrīz mīkstas, sagriež šķēlēs aptuveni 5 mm biezumā. Kārto uz cepampannas un cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes. Ceptās biešu šķēles kārto uz šķīvja. Uz katras šķēles liek virsū krēmsiera piciņu un siļķes gabaliņu, kuru nedaudz iespiež krēmsierā, lai virsma būtu līdzenāka. Pa virsu kārto noslēdzošo biešu šķēļu kārtu. Virsū uzspiež krēmsiera rozītes. Dekorē ar baziliku.


Svinam Latviju!

Svinam Latviju!

Novembris iezīmē gada vispatriotiskāko laiku. Tas mums, kā vietējo uzņēmēju veikalu tīklam ir īpaši būtisks. Šajos visnotaļ sarežģītajos laikos ir svarīgi uzturēt stipru mūsu patriotisko garu un turpināt labi aizsāktās tradīcijas, kuras spēcina mūsu prātus un garu. Īpaši tematiskam svētku galdam veikalu tīkls “top!” piedāvā izmēģināt īpaši latviskas receptes.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.