>

Biešu zupa

Biešu zupa

240 g cūku ribiņu
200 g kartupeļu
140 g biešu
100 g sarkanā kāposta
80 g burkānu
5 g sāls
Olīveļļa
Malti melnie pipari
Skābais krējums
Lociņi

Katlā ar ūdeni liek cūku ribiņas, sāli un novāra. Kad sāk veidoties putas, tās noņem. Pēc tam caur sietu nokāš buljonu no novārītās gaļas. No kauliem atdala novārīto gaļu un sagriež. Sarīvē burkānus un bietes. Pannā ar olīveļļu liek sarīvētos burkānus un bietes, cep apmēram piecas minūtes, līdz burkāni un bietes ir apcepušies. Nokāsto buljonu lej katlā. Smalki sagriež kāpostu, kartupeļus sagriež kubiņos. Buljonam pievieno kāpostus. Vāra 10 minūtes. Pievieno kartupeļus, apceptos burkānus un bietes, no ribiņām atdalīto cūkgaļu un piparus pēc garšas. Vāra 20 minūtes. Kad zupa gatava, pasniedz ar skābo krējumu un pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem.

 

Svinam Latviju!

Svinam Latviju!

Novembris iezīmē gada vispatriotiskāko laiku. Tas mums, kā vietējo uzņēmēju veikalu tīklam ir īpaši būtisks. Šajos visnotaļ sarežģītajos laikos ir svarīgi uzturēt stipru mūsu patriotisko garu un turpināt labi aizsāktās tradīcijas, kuras spēcina mūsu prātus un garu. Īpaši tematiskam svētku galdam veikalu tīkls “top!” piedāvā izmēģināt īpaši latviskas receptes.

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.