270 g miltu
160 g šokolādes
100 g brūnā cukura
100 g baltā cukura
80 g izkausēta sviesta
2 tējkarotes vaniļas cukura
1 ola
1 olas dzeltenums
1/2 tējkarotes sodas
1/2 tējkarotes sāls
Bļodā ber miltus, sodu un sāli, visu samaisa. Citā bļodā lej izkausētu sviestu, brūno un balto cukuru, samaisa. Pievieno olu, olas dzeltenumu un vaniļas cukuru, samaisa. Pievieno miltus ar sodu un sāli, visu samīca ar rokām līdz mīklas konsistencei, pieliek sagrieztus šokolādes gabaliņus un iejauc mīklā. Mīklu liek ledusskapī uz 15 minūtēm, lai tā atpūšas. Uz pannas, kas noklāta ar cepampapīru, no mīklas veido bumbiņas, kārto uz pannas un nedaudz saplacina, veidojot cepumu formu. Cepeškrāsnī 160 grādos cep 13–15 minūtes.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.