Cūkgaļas šašliks tomātu sulas marinādē
1 kg cūkas kakla karbonādes
2 sīpoli
1 ķiploku daiviņa
Timiāna zariņi
8 g maltu melno piparu
Sula no 1 citrona
0,5 l tomātu sulas
Sagriež gabalos kakla karbonādi. To ieber bļodā, kur pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, timiāna zariņus, maltus melnos piparus, citrona sulu un tomātu sulu. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks kefīra marinādē
1 kg cūkas kakla karbonādes
2 sīpoli
25 g garšvielas gaļai
0,5 l kefīra
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, garšvielas gaļai un kefīru. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 4 stundas.
Cūkgaļas šašliks minerālūdens marinādē
1 kg cūkgaļas kakla karbonādes
2 sīpoli
1 ķiploku daiviņa
0,5 l minerālūdens
1 tējkarote olīveļļas
3 tējkarotes sāls
3 tējkarotes maltu melno piparu
Bļodā liek sagrieztu kakla karbonādi, gredzenos sagrieztus sīpolus, sarīvētu ķiploka daiviņu, minerālūdeni, olīveļļu, sāli un maltus melnos piparus. Ar rokām maisa 5 minūtes. Noliek iemarinēties vismaz 12 stundas.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.