500 g pastas
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
500 g gabaliņos sagrieztus tomātus savā sulā
1 ēdamkarote tomātu pastas
1 ēdamkarote itāļu garšvielas
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas
mocarellas bumbiņas
ciedru rieksti
baziliks
Pagatavo pastu - katliņā pievieno ūdeni un sāli, kad ūdens vārās, pievieno pastu un vāri 5-6 minūtes. Nokās.
Pannā pievieno eļļu, sagrieztu sīpolu, sakapātu ķiploku un sautē 2-3 minūtes.
Pievieno tomātus savā sulā, tomātu pastu un sautē 10 minūtes. Pievieno itāļu garšvielu, sāli, piparus un sautē 3-4 minūtes.
Pievieno pastu, iemaisi un pasniedz ar tomātu mērci, mocarellas bumbiņām, baziliku un grauzdētiem ciedru riekstiem.
Valentīndiena ir īpaši piemērota mīļo lutināšanai ar sirsnīgiem ēdieniem. Šajos svētkos izmēģini veikalu top! piedāvātās receptes.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.