>

Marinēti ķirbji

Marinēti ķirbji

Ķirbis
1,5 l ūdens
600 g cukura
3–4 cidonijas
Pusglāze dzērveņu

Gatavo marinādi. Katliņā ielej ūdeni, ieber cukuru un uzvāra. Sterilizētā burciņā ieber dažas dzērvenes, pusi sagriezto cidoniju un kārto burciņā līdz pusei kubiņos sagrieztu ķirbi. Pēc tam atlikušās cidonijas, nedaudz dzērveņu un ķirbja, līdz burciņa gandrīz pilna. Pa virsu izkārto dzērvenes. Pārlej ar pagatavoto sīrupu un liek pasterizēties 85 grādos 12 minūtes. Pēc tam aizvāko. Kad burkas atdzisušas, liek ledusskapī vai pagrabā.

 

Rudens garša

Rudens garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.