1 sīpols
1 burkāns
1 selerijas kāts
2 ēdamkarotes eļļas
1 ķiploka daiviņa
1,5 litrs dārzeņu buljona
300 g kartupeļu
200 g saldētu zaļo zirnīšu
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Parmezāna siers
Katliņā pievieno olīveļļu un 2 minūtes apcep sagrieztu sīpolu, burkānu, selerijas kātu un ķiploka daiviņu.
Pievieno buljonu un kubiņos sagrieztus kartupeļus, vāri 10 minūtes.
Pievieno saldētus zaļos zirnīšu, sāli un piparus pēc garšas, vāri 2-3 minūtes.
Pasniedz ar parmezāna sieru.
Receptes veselīgam ēdienam pavasarī! Neaizmirstiet rūpēties par to, lai uzturs būtu bagātīgs un daudzveidīgs un nebaidieties ļaut vaļu fantāzijai virtuvē!
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.