>

Pavasara dārzeņu zupa

Pavasara dārzeņu zupa

1 sīpols
1 burkāns
1 selerijas kāts
2 ēdamkarotes eļļas
1 ķiploka daiviņa
1,5 litrs dārzeņu buljona
300 g kartupeļu
200 g saldētu zaļo zirnīšu
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas
Parmezāna siers

Katliņā pievieno olīveļļu un 2 minūtes apcep sagrieztu sīpolu, burkānu, selerijas kātu un ķiploka daiviņu.
Pievieno buljonu un kubiņos sagrieztus kartupeļus, vāri 10 minūtes.
Pievieno saldētus zaļos zirnīšu, sāli un piparus pēc garšas, vāri 2-3 minūtes.
Pasniedz ar parmezāna sieru.

 

Pavasara garša

Pavasara garša

Receptes veselīgam ēdienam pavasarī! Neaizmirstiet rūpēties par to, lai uzturs būtu bagātīgs un daudzveidīgs un nebaidieties ļaut vaļu fantāzijai virtuvē!

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.