>

Plānās pankūkas ar pildījumiem

Plānās pankūkas ar pildījumiem

520 g piena
250 g miltu
250 ml saldā krējuma
250 g biezpiena
80 g cukura
70 g banāna
40 g baltās šokolādes gabaliņu
30 g rozīņu
10 g mandarīna
3 olas
Šķipsniņa sāls
Olīveļļa
Šokolādes mērce
Dzērvenes
Piparmētra

Mikserī liek olas, pienu, 40 g cukura, sāli, visu sakuļ, lēnām pievieno miltus. Kad konsistence ir vienmērīga, mīkla ir gatava. Uz pannas cep plānās pankūkas.
Kad pankūkas izceptas, gatavo pildījumus. Bļodā lej saldo krējumu un pievieno cukuru, saputo līdz stingrām putām. Putukrējumā iecilā biezpienu, līdz masa ir vienmērīga. Masu sadala vienādi četros trauciņos. Pirmajā trauciņā pievieno gabaliņos sagrieztu banānu, apmaisa. Otrajā – baltās šokolādes gabaliņus, apmaisa. Trešajā – gabaliņos sagrieztu mandarīnu, apmaisa. Ceturtajā – izmērcētas rozīnes, apmaisa.
Pankūkas pilda ar sagatavotajiem pildījumiem, liekot tos ar ēdamkaroti pankūkas vidū. Pankūku aizloka no vienas un otras puses, galus ieloka uz vidu. Pankūku novieto ar locīto daļu uz leju.  
Pasniedzot dekorē ar šokolādes mērci, dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

 

Ziemas garša

Ziemas garša

uz augšu

TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.