40–50 riekstiņiem
300 g miltu
150 g sviesta
80 g cukura
45 g skābā krējuma
1 kārba vārīta kondensētā piena
Bļodā liek miltus un sviestu, saberž kopā (nemīca). Tad pievieno cukuru un skābo krējumu. Samīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla. Mīklu liek riekstiņu formiņās tā, lai veidojas pusriekstiņa forma. Cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz zeltaini brūni. Izņem cepumu pusītes no formiņām, iepilda vārītu kondensēto pienu (aptuveni tējkaroti) un savieno divas pusītes.
Vietējie svētkos ir kopā pie bagātīga svētku galda. Tāpēc esam sagatavojuši gardas svētku receptes, kuras pagatavot sev un ģimenei.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.