4 baravikas
40 g miežu putraimu
10 ml olīveļļas
2 šalotes sīpoli
2 ķiploku daiviņas
2 kubiņi sviesta
2 šķipsnas maltu melno piparu
2 šķipsnas sāls
1 ēdamkarote miltu
Sēņu buljona kubiņš
Pētersīļi
Trīs baravikas sagriež kubiņos, vienu – šķēlēs. Pannā izkausē sviestu, pievieno smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un nedaudz apcep. Tad pievieno sagrieztas sēnes. Cep apmēram trīs minūtes. Katliņā ar ūdeni ieber miežu putraimus, sēņu buljona kubiņu un olīveļļu. Vāra 20 minūtes. Liek klāt apceptās sēnes, izšķīdinātus miltus, sviesta kubiņu, sāli un piparus. Pavāra vēl kādas četras minūtes, lej šķīvī un pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.