400 g kartupeļu
200 g burkānu
150 g foreles
30 g brokoļu
10 g sviesta
2 laurlapas
Timiāns, dilles, pētersīļi
Sāls, pipari
Foreli liek katlā ar ūdeni un vāra 30 minūtes, tad pievieno timiānu. Vāra vēl piecas minūtes, buljonu nokāš. Liek buljonā kubiņos sagrieztus kartupeļus un burkānus. Pielej ūdeni pēc vajadzības, pievieno laurlapas, sāli, piparus un samaisa. Vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno izvārīto zivi, brokoļus un sviestu, visu samaisa. Vāra piecas minūtes, tad pieliek dilles un pētersīļus. Dekorē ar dillēm un pētersīļiem.
Vienkāršas un gardas receptes ar Latvijas produktiem, kas iederēsies jebkurā virtuvē.
TOP! © 2016 Visas tiesības aizsargātas.